Van Balkom

Beiaardles

Home /

Beiaardles

Over de…

Bossche Beiaardschool

De oprichting van de Bossche beiaardschool is een initiatief van stadsbeiaardier van ‘s-Hertogenbosch Joost van Balkom en de Bossche Beiaardstichting. In een tijd van digitale communicatie en rumoerige binnensteden staat het oude ambacht van de stadsbeiaardier onder druk. Vandaar dat wij d.m.v. een scholenproject voor de basisschool, “Hemelse Tonen”, en naschoolse beiaardles een doorlopende leerlijn wilden creëren om zo de jeugd weer te interesseren voor een stukje cultureel erfgoed van de Lage Landen.

Wat kun je verwachten?

Stadsbeiaardier  Joost van Balkom geeft op donderdag in de Wederkomstkerk beiaardles. Een leerling kan kiezen uit verschillende lesvormen. Neem hiervoor contact op met Joost. Het is vanaf 2021 ook mogelijk om (amateur) theorie en praktijk examen te doen. Dit doet Joost in samenwerking met de Bossche Regionale Muziekschool.

Workshops

Joost is in verschillende steden beiaardier. Het is mogelijk om niet alleen op een oefenklavier les te krijgen, maar ook op een echte beiaard te spelen. U kunt per e-mail een afspraak met Joost of het contactformulier in vullen.

Aanmeldformulier

Meld je gemakkelijk aan via het formulier hieronder. 

Lestarief(op aanvraag)
In het kort

Het is mogelijk om orientatielessenreeks aan te vragen. Deze omvat 10 lessen inclusief lesmateriaal en eventueel de huur van een instrument. 

Deel dit
Heb je vragen?

Wil je weten of beiaardles iets voor jou is of heb je een andere vraag? Laat het weten en we helpen je graag verder.