Van Balkom

Klarinetles

Home /
Klarinetles

Over de…

Klarinetlessen

Klarinetles kun je al volgen vanaf 6 jaar. Joost van Balkom heeft namelijk een speciale cursus ontwikkeld voor kleine kinderen. Zij krijgen les op kleine klarinetten. Noten lezen is niet nodig.  Voor kinderen vanaf 8 jaar heeft Joost de cursus kleurinette: je krijgt dan les op een leuke gekleurde klarinet. Voor lesgeld tarieven en lesvormen kunt u een mail sturen naar Joost: joost@vanbalkom.com

Ook volwassenen zijn natuurlijk welkom. Steeds meer senioren ontdekken het zelf muziek maken. Zij kunnen kiezen uit verschillende muziekstijlen en zijn welkom in de klezmergroep.

Сlarinet, music sheets and reeds on white wooden table

Wat kun je verwachten?

Voor de klarinet ontwikkelde Joost verschillende cursussen voor jonge kinderen. Noten lezen is niet nodig! Voor beide instrumenten is het mogelijk om individueel of in een groep les te krijgen. Joost geeft op verschillende locaties in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven les. Vraag naar de verschillende lesvormen en lesgeldtarieven.

Locaties

Aanmeldformulier

Meld je gemakkelijk aan via het formulier hieronder. 

Lestarief(op aanvraag)
In het kort

Het is mogelijk om orientatielessenreeks aan te vragen. Deze omvat 10 lessen inclusief lesmateriaal en eventueel de huur van een instrument. 

Deel dit
Heb je vragen?

Wil je weten of klarinetles iets voor jou is of heb je een andere vraag? Laat het weten en we helpen je graag verder.